O nama

Dragi posjetitelji,

VGdanas je kao internetski portal započeo s radom 2009. godine te se od tada razvija kao medij koji donosi aktualnosti i izvještaje o svim događanjima u Velikoj Gorici. Krajem 2012. godine internetski portal je izrastao u tiskovinu VGdanas koja kao redovni dvotjednik našim čitateljima donosi najvažnije vijesti iz Velike Gorice.

Portal vgdanas.hr mjesto je na kojemu možete čitati o aktualnostima u gradu, pogledati fotografije sa zanimljivih događanjima u našoj fotogaleriji, na jednom mjestu vidjeti najave za događaje koji nas očekuju te sve to i komentirati. Vijestima pokrivama sve segmente života grada Velike Gorice, od društvenih i kulturnih događanja, politike, sporta do zabave, te istražujemo teme od važnosti za život Velikogoričana. U potpunosti smo otvoreni prema suradnji sa svim dobronamjernim građanima, udrugama građana, javnim institucijama i drugim pravnim osobama koji žele putem VGdanas informirati velikogoričku javnost.

VGdanas se kao medij razvio u prepoznatljivo mjesto informiranja Velikogoričana, a naš internetski portal se nalazi među sto najposjećenijih portala u Hrvatskoj.

Portal vgdanas.hr i tiskovina VGdanas su u potpunom vlasništvu tvrtke Studio Eunoia d.o.o. iz Velike Gorice.