27.12.2010

Novinari kod gradončelnika

Pri isteku godine gradonačelnik Dražen Barišić održao je nekoliko prijama za goste, a danas je na red došla i "7 sila" koja prati rad gradske uprave i o tome izvještava velikogoričku javnost.

Deset velikogoričkih novinara iz redakcija RVG-a, City radia, Glasnika Turopolja, Gorice na dlanu, Večernjeg lista i VGdanas portala tako je danas imalo druženje s gradonačelnikom Draženom Barišićem te zamjenicima Kolarcem i Kosom. Novinari su od gradske uprave na dar dobili prigodne gradske kalendare, notese i pakete s olovkom i etuiom.

– Radimo transparentno što se može vidjeti i kroz našu web stranicu. Zahvaljujemo vam na vašem praćenju. Vi ste zrcalo i svakako da svojim pisanjem zrcalite i naš rad - poručio je okupljenim novinarima svih tiskovina, web portala, i radija gradonačelnik Dražen Barišić.

Novinari su s vodstvom grada potom održali neformalno druženje na kojemu je dogovoreno da će uskoro održati revijalnu nogometnu utakmicu između velikogoričkih novinarki i zaposlenica gradske uprave. Unatoč ponekim tenzijama koje nastanu između političara i medija, novinari i vodeći ljudi Grada su zaključili da je suradnja korektna i profesionalna s obje strane.


Komentari
28.12.2010 - urednik
nita :(
28.12.2010 - forum50+
a TV?..
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati