21.11.2009

Novi Savjet mladih


Novi Savjet mladih Velike Gorice trebao bi biti imenovan na sjednici Gradskog vijeća koja će se održati u ponedjeljak 23. studenog.

Na javni poziv za predlaganje kandidata pristiglo je 13 prijedloga, a Odbor za mladež odabrao je 11 kandidata koje će u ponedjeljak predložiti Gradskom vijeću.

Slijedeće dvije godine članovi Savjeta mladih bit će Štefica Nestić (VGWireless), Marko Ćurić (Zajednica mladih „Trag u beskraju“), Marko Pavišić (Udruga Underground Hip-Hop VG), Luka Marušić (GVG), Daren Lučinger (GVG), Ivana Perlić (ZTŠ), Valentina Kanceljak (Ekonomska škola VG), Ante Štrljić (HDZ), Aleksandar Drljača (SDP), Tomislav Šantek (HNS) te Josip Tominčić (DC).

Savjet mladih savjetodavno je tijelo Gradskog vijeća Grada Velike Gorice sa zadaćom aktivnijeg uključivanja mladih u javni život Grada. Savjet čini 11 članova u dobi od 15 do 29 godina koji se biraju na mandat od 2 godine. Kandidate predlažu udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća srednjih škola, studentski zborovi te drugi registrirani oblici organiziranja mladih sa sjedištem na području Grada Velike Gorice kao što su pomladci političkih stranaka.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura