22.11.2010

Novi porazi kuglača i košarkaša

Košarkaški klub Gorica s gostovanja kod Rudeša vratio se s novim porazom, isto kao i kuglači KK Radnika.

U  prvoj četvrtini Gorica se još dobro držala, no ubrzo su domaćini nametnuli tempo koji nisu uspjeli pratiti, te su prednost imali na kraju svake četvrtine (23:22, 13:12, 19:11, 18:14). Peti poraz sezone smjestio ih je na 10.mjesto ljestvice.

U nedjelju igraju protiv Siska koji bilježi poraze posljednje četiri utakmice, te i jedna i druga momčad ima motiv da se odmakne što dalje od začelja ljestvice, no tko će bit spremniji i odnijeti pobjedu tek ćemo vidjeti.

Kuglači Radnika također nisu imali sreće na posljednjem gostovanju. Utakmica protiv Velebita završila je rezultatom lošim po «šljakere» 6:2 (3458:3280). I sljedeća utakmica donosi teškog protivnika, momčad iz Novske koja je trenutno 4. u 1. HKL-u.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO