03.03.2011

Novčane potpore za srednjoškolsku praksu

Ukoliko ste vlasnik trgovačkog društva ili obrta koji održava srednjoškolsku praksu ili sam srednjoškolac na praksi obratite pozornost na ovaj tekst.

Grad Velika Gorica i ove godine provodi program potpore mentorima praktične nastave koji u svojim pogonima izvode praktičnu nastavu za dolje navedena zanimanja. Uvjeti su da je pogon na području Velike Gorice, da posjeduje licencu te naučnicima osigurava novčanu naknadu za praksu.

Maksimalni godišnji iznos potpore po naučniku iznosi 5000 kuna, a kriterij za dodjelu potpore je broj naučnika tekuće godine s time da mentori koji imaju više od tri naučnika dobivaju iznos potpore za tri naučnika. Zahtjeve za potporu treba dostaviti do 1. travnja 2011. godine u Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu.

Dokumentaciju možete preuzeti i na službenim stranicama Grada, a uz obrazce tu je i tekst natječaja s detaljima za prijavu.

Zanimanja za koja je moguće ostvariti potporu: automehaničar, kozmetičar, autoelektričar, kuhar, autolakirer, limar, autolimar, mesar, automehaničar, pediker, dimnjačar, plinoinstalater, elektroinstalater, puškar, elektromehaničar, slastičar, elektroničar-mehaničar, soboslikar-ličilac, fotograf, staklar, frizer, stolar, instalater grijanja i klimatizacije, tokar, kemijski čistač, vodoinstalater, klesar, zlatar i konobar.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.