17.02.2010

Nova prijava Piculi


Protiv bivšeg gradonačelnika Velike Gorice Tonina Picule podnesena je kaznena prijava u kojom ga se sumnjiči da je počinio kazneno djelo nesavjesnog rada u službi. Naime Piculu se sumnjići da je nekadašnjem direktoru Televizije Velika Gorica, Alenu Konjeviću, dao upute navodeći ga da zatraži od Grada pozajmice koje ni do danas nisu vraćene.


Podsjetimo TVG prva je televizijska kuća osnovana na Goričkom području u čijoj je vlasničkoj strukturi Grad imao 23 posto vlasništva.


– Prijavljeni je uputio direktora da podnese zahtjev za kratkoročnu pozajmicu Gradskom poglavarstvu, što je i učinjeno 5. veljače 2009. godine. Povodom toga Gradsko poglavarstvo odobrilo je pozajmicu u iznosu od 676 tisuće kuna na rok od šest mijeseci. Pozajmica do danas nije vraćena čime je oštećen proračun za navedeni iznos – piše u priopćenju Ravnateljstva policije.


Navedeno je također kako je bivši gradonačelnik Picula uputio direktora TVG-a da pozajmicu od 500 tisuća kuna na šest mjeseci zatraži i od VG Vodoopskrbe. Ni ta pozajmica nije vraćena.


– Protiv bivše odgovorne osobe društva VG Vodoopskrba također je podnesena kaznena prijava – poručio je Krunoslav Borovec.


izvor: vecernji.hr


Komentari
17.02.2010 - Laki
Sad je jasno da sve kaj nova vlast radi je pisanje prijava protiv bivše.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati