11.09.2009

Nova pošta tek za godinu dana


Poštanski ured u Velikoj Gorici još duže vrijeme neće bit obnovljen. Hrvatske pošte raskinule su ugovor sa tvrtkom Jelačić koja je poštanski ured trebala obnoviti još u prosincu 2008. godine.

 

Do raspisivanje novoga natječaja proći će još mjeseci jer Hrvatske pošte rade na novome pravilniku o uređenju poštanskih ureda. Prema tome pravilniku morati će se prilagoditi i projektna dokumentacija pošte u Velikoj Gorici, a tek tada će se moći raspisati novi natječaj za obnovu pošte. Radovi na obnovi neće početi još barem pola godine, a trajali bi oko 4 mjeseca.

 

Zbog neispunjenih obveza i naknade štete HP je pokrenuo tužbu protiv tvrtke Jelačić d.o.o. kojima su do sada isplatili 1,6 od ugovorenih 3,6 milijuna kuna, a nije izvršena ni trećina radova.

 

U najboljem slučaju Goričani će u novu poštu kročiti tek za godinu dana, a do tada smo osuđeni na privremenu u zgradi bivšeg Velkoma.

 

izvor: business.hr, 10.09.2009Komentari
11.09.2009 - Bambo_ocha
bljak!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati