16.09.2010

Nova izložbena sezona Galženice

Nova izložbena sezona Galerije Galženica otvorena je sinoć postavom izložbe Bijela, žuta, plava i crna, jedna slučajnost i jedan predmet koja predstavlja osam međunarodnih pozicija s područja internetske umjetnosti koje monokromnost prihvaćaju kao formalni princip bez posezanja za ideološkim ciljevima ranijih umjetničkih avangardi.

Implicitno, izloženi radovi govore o dekonstrukciji digitalne slike putem teksta(koda), dok se eksplicitno bave pitanjem postoje li, u uvjetima trenutne prezasićenosti slikom, načini da se izbjegne tzv. kriza reprezentacije. Umjetnici čiji radovi su prikazani su: Ryan Barone, Charles Broskoski, Reynald Drouhin, Michael Kargl, Jan Robert Leege te ubermorgen.com.

izložbagalža92010.jpg

Izložbu možete pogledati do 19. listopada svakim radnim danom, osim ponedjeljkom, od 10 do 19 sati te vikendom od 10 do 13 sati.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati