19.11.2010

Noć kazališta i u Gorici

Noći kazališta, nacionalnoj manefestaciji s ciljem popularizacije kazališne umjetnosti, koja se održava sutra, pridružila se i Scena Gorica sa svojom predstavom Crtančica. U 25 hrvatskih gradova će se u 55 kazališta održati 95 kazališnih predstava i 65 popratnih programa.

Predstavu Crtančica, namjenjenu mlađoj populaciji, možete pogledati u subotu u 17 sati u Domu kulture Galženica. Predstavu izvodi Ivanka Mazurkijević, a s njom, kao i s redateljicom predstave Anom Savić Gecan, nakon predstave organiziran je razgovor. Besplatne ulaznice za Crtančicu mogu se podići na blagajni POUVG.

Ove godine manifestacija se proširila i van hrvatskih granica te su se projektu priključile Slovačka te Bosna i Hercegovina, a projekt u svojoj drugoj godini postavlja temelje da preraste u Europsku noć kazališta.


Komentari
19.11.2010 - mouzz
sta je uopce sa senkom?
19.11.2010 - i da i ne
sta nisu mogli stavitit neku predstavu za odrasle nego samo crtnacicu
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati