03.01.2011

Neke nove fore u učenju

U vrijeme kada pažnju od učenja i koncentraciju narušavaju televizori, računala i sve ostalo što se događa oko nas steći vještinu koja će pomoći pri savladavanju gradiva u narednih nekoliko godina školovanja ne može škoditi.

U Centru za djecu, mlade i obitelj, Kurilovečka 48, traju upisi u program "Neke nove fore u učenju". Program je namijenjen učenicima od 6. do 8. razreda osnovnih škola i srednjoškolcima. Polaznici programa mogu naučiti kako uspješnije učiti, steći vještine organizacije vremena, zaviriti u tajne motivacije i koncentracije te se upoznati s različitim strategijama učenja.

Program će se odvijati kroz 12 susreta u večernjim satima i besplatan je za polaznike, a prijaviti se primaju do 21. siječnja putem telefona 6231-734, osobno u Centru ili na e-mail info@centar-dmo-vg.hr radnim danom od 9.00 do 13.00 sati. Voditeljice programa su Sanda Puljiz, prof. psihologije i Sandra Matijević, dipl. socijalna pedagoginja.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.