23.03.2011

Ne EU!

Hrvatska čistra stranka prava večeras u Velikoj Gorici organizira tribinu pod nazivom "Ne ulasku Hrvatske u Europsku uniju" na kojoj će se govoriti o opasnostima koje Hrvatsku očekuju ulaskom u ovu organizaciju, a zbog kojih bi država trebala

Ukoliko ste među 40 psoto građana koji prema posljednjim anketama ne žele ulazak Hrvatske u Europsku uniju večeras u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu naići ćete na istomišljenike koji tribinom žele osvjestiti građane o ovom pitanju. Na tribini će govoriti Marijan Bošnjak, Josip Miljak, Ivan Gabelica i Mate Bekavac.


Komentari
05.04.2011 - Endsieg
posjetite im web stranicu, glavni argument za neulazak u EU im je da će Hrvatsku naseliti 499 milijuna Europljana :rofl:
05.04.2011 - Endsieg
molim zagovornike ostanka u kaljuži balkanskih čobana da ne reklamiraju svoje mudrosti, hvala :)
05.04.2011 - NE u EU!
Gospodin Bošnjak je glavni tajnik stranke JEDINo HRVATSKA,objavio knjigu EU? NE HVALA!! www.jedinohrvatska.hr e-mail: info@jedinohrvatska.hr
23.03.2011 - Mimi
Strašno... šušta intelegencija... :D Jesu došla oba iz velikogoričkog HČSP-a ;D
23.03.2011 - Endsieg
eminentni stručnjaci svi redom... :D
23.03.2011 - klik
mislim da europarlamentarci organiziraju tribine NE CRO U EU pa se povežite
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.