13.09.2010

Natjecanje u pripremanju fiša

Treća Turopoljska fišijada nam se bliži te organizator, Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati Velike Gorice, poziva da im se pridružite u natjecanju u tradicionalnom pripremanju ribljega paprikaša.

Natjecanje će se održati u nedjelju 19. rujna, odnosno tjedan dana kasnije u slučaju lošeg vremena, s početkom u 10 sati u dvorišti stare općine kod Muzeja Turopolja.

Organizator će osigurati: po 2 kg šarana svakoj prijavljenoj ekipi, a na dan natjecanja u 10,00 sati: radnu klupu, kruh, plastične tanjure i žlice za degustaciju, piće po promotivnim cijenama, šator sa stolovima i klupama uz zabavni program, redarsku službu i protupožarnu opremu, prigodne nagrade za tri prvoplasirane ekipe.

Svaka prijavljena ekipa mora osigurati: kotlić i svu potrebnu opremu za kuhanje fiša, sve dodatke za kuhanje i dodatnu količinu ribe po želji, besplatnu degustaciju za posjetitelje.

Prijava ekipu faxom na broj: 6225 439 ili mailom na  hns-vg@hi.t-com.hr . Sve informacije na tel: 098.696481 ili na stranici www.hns-vg.com. Prijave se primaju do utorka, 14. rujna 2010. godine.
Komentari
14.09.2010 - grga ÄŤvarak
niš drugo ni neznaju...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati