29.05.2010

Natjecanje buggy modelara

Ovoga vikenda na stadionu Radnik imate priliku vidjeti utrke automobila na daljinsko upravljanje u žestokoj europskoj konkurenciji EFRA natjecanja.

Na priređenom poligonu svoje vještine pokazat će za upravljačem modelari sa svojim buggy vozilima izrađenim u omjeru 1:6. Kako to izgleda kada na zemljanoj stazi jure modeli automobila na benzinski pogon, ali upravljani daljinskim putem, zasigurno ne možete često vidjeti. Na natjecanje je dolazak najavio i najbolji off road dvojac iz Nizozemske, a osim hrvatskim modelara bit će tu i automobila iz susjednih država.

Tokom vikenda održavaju se treninzi, kvalifikacije i utrke, a nedjelja je rezervirana za završnicu. Tako će od 9 do 16 sati se održati polufinala i finala utrka ovih automobila na daljinsko upravljanje, a najzanimljivije dio natjecanja će započeti poslije 14 sati.

Organizator ovoga natjecanja pod nazivom "EFRA Grand prix Croatia" je Hrvatski automodelarski savez i Auto moto klub V-max iz Velike Gorice koji okuplja zaljubljenike u modelarstvo.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati