05.11.2010

Nastavljaju se radovi

Unatoč visokom datumu radovi na velikogoričkom području ne jenjavaju. U Mičevcu se u ulici Stjepana Radića i Šipušićevoj ulici vrše radovi na izgradnji oborinske odvodnje koji su počeli prije dva mjeseca, trajat će dok vremenski uvjeti to dozvoljavaju, a završit će se iduće godine.

Ukupni radovi koštati će oko 3 milijuna kuna, a za ovu godinu izdvojit će se 1 milijun kuna iz sredstava rente za odlagalište smeća u Jakuševcu koju Grad Velika Gorica dobiva. Ukupna trasa dugačka je 1 km, uz cestu dobit će se nova pješačka staza i slivnici, te će se dugoročno riješiti problem oborinske odvodnje. Radove vrši VG Komunalac.

Uz te radove, radi se i u Velikoj Mlaki gdje se na sportskom domu popravlja krovište i građevinski učvršćuje postojeći objekt, na Društvenom domu u Črnkovcu se rade novi sanitarni čvorovi, dok se u Društvenom domu u Ključić Brdu obnavlja krovište doma. Ukupna vrijednost tih radova koji su počeli prije sedam dana, a trajat će do kraja mjeseca, iznose oko 240 tisuća kuna.

Potpuno novo lice dobiva i Josipovićeva ulica u Kurilovcu koja dobiva konture moderne prometnice, a sve bi trebalo biti gotovo do kraja godine. U kompletnu rekonstrukcija ulice s oborinskom odvodnjom, javnom rasvjetom te pješačkim stazama, duge 570 metara Grad ulaže 3,4 milijuna kuna.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.