12.11.2010

Nastavlja se akcija vraćanja oružja

Akcija dobrovoljnog vraćanja oružja u kojoj je omogućena predaja oružja bez sankcija traje do 21.studenog. Njeno javno predstavljanje održalo se na tržnom centru u srijedu gdje ste mogli dobiti više informacija o samoj akciji.

Tom prilikom u Velikoj Gorici vraćene su 4 ručne bombe, 5 detonatorskih kapsula i 673 komada metaka raznog kalibra. Vraćen je i jedan tromblonski nastavak i sedam nabojnika za automatske puške.

Protiv osoba koje predaju oružje neće se pokretati kazneni ni prekršajni postupci, a želite li se riješiti oružja dovoljno je javiti se na broj 192. Osposobljeni službenici u civilu, bez policijskih obilježja, doći po oružje i učiniti tako vaš dom sigurnijim.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.