25.03.2011

Narcisama protiv raka dojke

Sutrašnji "Dan narcisa" prigodnom akcijom prodaje ovoga cvijeća obilježit ćemo i u Velikoj Gorici. "Dan narcisa" posvećen borbi protiv raka dojke obilježava se u cijeloj Hrvatskoj, a već sedmu godinu za redom Udruga edukacijom protiv raka dojke organizira ju na području Zagrebačke županije u 11 gradova i općina.

Udruga će u Velikoj Gorici na četiri lokacije, i to Tržni centar, Trg S. Radića, ispred Mercator-H robne kuće i Kauflanda, prodavati narcise u vremenu od 8 do 13 sati. Za cijenu od simboličnih 10 kuna za buket pomoći ćete u radu udruge, a akcijom se i osvještava građanstvo o ovoj bolesti.

Prikupljena sredstva utrošit će se za edukacije i UZV snimanja žena na području Zagrebačke županije koje provodi Udruga edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati