14.05.2009

Nakon suše - poplava


Vikend pred nama prepun je događanja što nažalost nije česta slika u našem gradu. U ovome članku naredati će se tako više koncerata, tuluma i partya, sajam i festival, izložba i štošta drugo. Broj događanja u gradu ekvivalentan je blizini izbora koji su gle čuda ove nedjelje.  Uz standardno druženje u noćnim satima u našim kafićima svoje prijatelje i one koji će tek to postati moći ćete sresti i na nekim od ovih događanja.


Društvena događanja u četvrtak počinju otvorenjem izložbe mladih u Pučkom otvorenom učilištu. Mladi fotografi i likovnjaci predstavljaju svoje radove od 18h. Večer možete nastaviti u Klubu 100 uz demo bendove Tranzistor i Spuštene rolete.


Petak nam donosi tri koncerta gotovo u isto vrijeme na tri različite lokacije, Elemental u Klubu 100, „zabranjeni koncert“ Prljavog Kazališta na livadi kod Bakarića te Ninu Badrić na trgu Stjepana Radića. Za svakoga ponešto, a ništa se ne plaća jer eto, izbori su. Kada koncerti završe, ne valja naglo leći u krevet, pa preporučamo vožnju do KPD Turopolje, odnosno bolje skrenite ulicu prije. Tamo se održava Progressive night party koji će cijelu noć pržit progressive/tech house. Drncin-drncin-auuuw.


Subota, dan za opuštanje. NOT! To je dan kad započinje Proljetni sajam i Festival kreativnog nereda, uz već tekuće Dane mladih. Nespojivo ima melting point, gle opet, kod „kina“. Chillbar i cvijeće, a nije Woodstock! Da čušpajz dodatno začinimo, bit će tu i Hip Hop program. Malo dalje od toga folklorni program uz domaće KUD-ove. Ponesite diktafone i snimite to, jer ovakvog mixa glazbenog izričaja na jednom mjestu ne bi se posramio niti Senna M. Btw škvadra koja će radit grafite na Toplani kod Galženice ima dozvolu za to. Večer u Klubu 100 donosi reggae, dub, electronicu i druge njihalice koju izvode Baga Sound, Jahkooza and MC Chakka te Lar plur Lar.


Nedjelja, napokon dan za opuštanje. Zadatak broj 1: izaći na izbore i zaokružiti između tri ponuđena kandidata za gradonačelnika, a to su sadašnji gradonačelnik, sadašnji zamjenik gradonačelnika i direktor RVG-a. Ako ponuda ne odgovara, zaokruži kandidacijsku listu broj 4 – Netko Drugi. Zadatak broj 2: Carpe diem! Proljetni sajam i FKN još uvijek traju. Opet će biti raznolike glazbe i drugih događanja, preporučamo izležavanje na Tuđmancu uz melodije chillbara ili ispijanje kave na „terasama“. Svete Mise se služe u 07h, 09h, 10.15h, 11.30h te 18.30h.


Vremenska prognoza predviđa naoblaku sa maksimalnih 25 stupnjeva pa Vam neće biti prevruće. Stoga iskoristite ovaj prepun događanjima vikend za zabavu i druženje. Ili ostanite doma.

 
Komentari
23.05.2009 - Chos
da su bar cijelu godinu izbori stalno bi imali gdje za izać
18.05.2009 - m&m kolumna
pa cak se i poznamo :D kaj oces...
16.05.2009 - tinoLina
okeee tko god da je napisao ovo svaka cast ;)) takoder lajkam ;)) pozdraF!!
15.05.2009 - m&m kolumna
wohoo... elemental mozda
15.05.2009 - to
lajkam =)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife