02.07.2010

Najviše mjesta u Zrakoplovnoj

Mnoga su lica, nakon objave rezultata prvog kruga upisa u srednje škole, u srijedu bila zadovoljna. Većina ih je upisala željeni program, a oni kojima to ipak nije pošlo za rukom drugu priliku imaju u ponedjeljak 5. srpnja kada počinje drugi krug prijava.

U Gimnaziji je ostalo svega pet slobodnih mjesta za opći i pet mjesta za prirodoslovno-matematički smjer. Bodovni prag za upis u Gimnaziju iznosi 50 bodova.

Strukovna škola je u prvom krugu popunila kvote za elektrotehničare, frizere, pedikere i ugostiteljske smjerove. Dovoljno mjesta u drugom krugu ostalo je za strojarska zanimanja, autolimare, automehaničare, instalere klime i grijanja za koje je bilo vrlo malo prijava.

U Ekonomskoj školi sva su mjesta popunjena. Za smjer ekonomista upisano je 84 učenika, a za smjer prodavača njih 28.

Najviše mjesta preostalo je u Zrakoplovnoj školi Rudolfa Perešina. Za smjer zrakoplovnog prometnika 11, zrakoplovnog tehničara ZIM 14 te 13 mjesta za zrakoplovnog tehničara IRE. Bodovni prag je 46 boda.

Na web stranicama škola možete pogledati podatke o tome što sve treba priložiti prijavi. Rezultati drugog kruga očekuju se 6. srpnja do 12 h.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati