26.01.2010

Najluđa predstava na svijetu


Teatar GAVRAN je s hit-komedijom HOTEL BABILON u izvedbi Mladene Gavran osvojio srca brojnih gledatelja, te nekoliko značajnih kazališnih nagrada. Sedam godina nakon BABILONA, Mladena Gavran i Miro Gavran izlaze pred publiku s novom kazališnom poslasticom, monodramom NAJLUĐA PREDSTAVA NA SVIJETU, u kojoj će Mladena odigrati čak 12 različitih uloga u dinamičnoj priči o ljubavi, ljubomori i kazališnim spletkama. Za ovaj tekst Miro Gavran je dobio Nagradu „MARIN DRŽIĆ“ Ministarstva kulture RH i Nagradu „IVAN RAOS“.


Najluđu predstavu na svijetu možete pogledati u kinu Gorica u srijedu 27.siječnja s početkom u 20 sati. Predstava traje jedan sat i trideset minuta, uz obilje smijeha - poručuje autor.Ulaznica je 40 kuna.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura