22.04.2010

Najava: Moram spavat anđele


Večeras u dvorani Galženica, s početkom u 19 sati, bit će prikazana projekcija filma Dejana Aćimovića "Moram spavat anđele" prilagođenog za gluhe i slijepe osobe. Suorganizatori projekcije su Odjel za kulturu POUVG i Udruga za promicanje kvalitete obrazovanja mladih s invaliditetom „Zamisli“.

„Moram spavat' anđele“ obiteljska je drama smještena u sedamdesete godine prošlog stoljeća u provinciji bivše Jugoslavije. Priča je to o dječaku i njegovoj obitelji, ocu liječniku, Hrvatu, majci Srpkinji, djedu starom komunistu i baki praktičnoj vjernici. Dječakov otac napušta obitelj, a dječak, suočen s razvodom svojih roditelja, sve više vremena provodi sa susjedom Lucijom čiji se otac bori protiv postojećeg političkog režima…Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati