08.12.2010

Nagrađeni najbolji školski sportaši

Svečana dodjela priznanja najboljim sportašima učenicima osnovnih i srednjih škola, školskim športskim društvima, školskim ekipama i pedagozima tjelesne i zdravstvene kulture održana je jučer u O.Š. Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem. Priznanja im je uručio predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan.

Lucija Rožić, prošle školske godine učenica OŠ Vukovina, i Leon Cvek, učenik OŠ Sveta Nedjelja, u konkurenciji osnovnoškolaca, te Josipa Vujević, učenica Gimnazije Velika Gorica, te Filip Turk, učenik Srednje strukovne škole iz Samobora, najbolji su sportaši osnovnih i srednjih škola Zagrebačke županije.
    
 - Trud kojeg ulažete u razvoj sporta od neprocjenjive je vrijednosti. Svi koraci, pa i oni sportski, počinju od škole. Ako od početka krenemo krivo neće biti rezultata - rekao je Mikuljan, dodajući da je trajno opredjeljenje Županije ulaganje u obrazovanje, odnosno (do)gradnju škola i sportskih dvorana. 

sportaši
Predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan s nagrađenima

Najboljim muškim ekipama proglašeni su atletičari ŠŠD “Žabac” OŠ Sveta Nedjelja i šahisti ŠŠD “Iskra“ I OŠ Vrbovec (kod osnovnoškolaca) te članovi kros ekipe ŠŠD “Mladost 1957” Srednje strukovne škole iz Samobora (kod srednjoškolaca), dok su najbolje ženske ekipe šahistice ŠŠD “Vučko” OŠ Vukovina (kod osnovnoškolaca) i kros ekipa ŠŠD “GVG” Gimnazije Velika Gorica (kod srednjoškolaca).

Najbolje školsko-športsko društvo u konkurenciji osnovnih škola je ŠŠD “Lob” OŠ Bogumila Tonija iz Samobora, a u konkurenciji srednjih škola ŠŠD “GVG” Gimnazije Velika Gorica.

Priznanja su primili i učitelji Olga Vađon (OŠ Nikole Hribara, Velika Gorica), Gordan Polan (Gimnazija Velika Gorica) i Ivan Krajač (OŠ Bistra).


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO