02.03.2010

Nagrade tehničke kulture


Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije objavila je Javni raspis za dodjelu županijske Nagrade tehničke kulture «Rudolf  Perešin» za 2009. godinu istaknutim pojedincima i udrugama tehničke kulture, njihovim zajednicama i drugim pravnim osobama za dugogodišnji izuzetan doprinos razvitku i promicanju tehničke kulture.

Prijedloge za Nagradu treba dostaviti najkasnije do 15. ožujka 2010. godine na adresu: Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije, Matije Gupca 4, 10290 Zaprešić. Više informacija može se dobiti na telefon 01/3310 403 ili na e-mail: zz-tehnicke-kulture@zg.htnet.hr

Pravilnik o Nagradi, te obrasci za predlaganje nalaze se ovdje.

zagrebacka-zupanija.hrKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura