09.09.2009

Na Veleučilištu još ima mjesta

Po završetku drugog upisnog roka ostalo je još stotinjak slobodnih mjesta na Veleučilištu Velika Gorica koja će se popunjavati kroz dva jesenska roka.


Za treći razredbeni rok prijave i predaja dokumenata za upis na studij moraju se predati najkasnije do 11.rujna, objava rezultata biti će 15.rujna, a budući studenti uspisivat će se od 16. do 21. rujna. Za četvrti rok dokumenti i prijave predavati će se od 22. do 25. rujna, rezultati će biti objavljeni 28. rujna i potom će se upisi održavati od 29. rujna do 03. listopada.


Za sve zainteresirane, slobodnih mjesta ostalo je na studijima: Upravljanje u kriznim situacijama, Održavanje motornih vozila, Održavanje zrakoplova te Studiju očne optike.


Za vise informacije posjetite službenu stranicu Veleučilišta Velika Gorica.


U prilogu je tablica sa brojem slobodnih mjesta na pojedinim studijima:Broj slobodnih mjesta

Studij:

Izvanredni

Redoviti

Održavanje računalnih sustava

0

0

Upravljanje u kriznim uvjetima

0

23

Održavanje motornih vozila

13

20

Održavanje zrakoplova

19

17

Očna optika

21


Sara Križanić


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.