14.06.2010

Na biciklijadi 200 Goričana


4. Turopoljska biciklijada, koja je održana ove nedjelje u organizaciji velikogoričkog HNS, prošla je i više nego uspješno. 200-tinjak mladih, starih, velikih i malih „odpedaliralo“ je trasu dugu 20 km, uz samo jedan kratki predah.

Dionica do Odranskog ribiča započela je kod Muzeja Turopolja, odakle su ljubitelji bicikliranja krenuli Zagrebačkom cestom preko Cibljanice do Plesa. Zatim su vozili kroz Rakarje, Kobilić, Lazinu i Novo Čiče, da bi se kod Ježeva odmorili uz hladne napitke koje je omogućio ogranak HNS. Put je nastavljen kroz Staro Čiče, Vukovinu i Kuče.

biciklijadahns.jpg

Bez obzira na visoku temperaturu, svi su uspješno došli do cilja. Kroz cijelu rutu bicikliste je pratila policijska i liječnička ekipa, no intervencija nije bila potrebna. Svi sudionici biciklijade od HNS su dobili majice i bon za ručak, tako da je nakon odvožene ture, druženje nastavljeno u okruženju Odranskog ribiča. Uz razne sportske aktivnosti poput nogometa, badmintona i bele, održan je i izbor za Miss i Mistera biciklijade.

Predsjednik veligoričkog HNS, Goran Beus Richemberg iskazao je veliko zadovoljstvo odazivom i interesom sudionika, te je već za narednu godinu najavio održavanje 5. Turopoljske biciklijade.

- Mi smo inače jedina stranka koja organizira manifestaciju ovoga tipa, a jako nam je stalo da se društvo obogati rekreativnim aktivnostima - rekao je Beus.

Kristina AntolovićKomentari
14.06.2010 - ŽanLikFanDam
Turopoljci vole bicikl :-)
14.06.2010 - ŽanLikFanDam
Turopoljci ? bicikl :-)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati