23.02.2011

Mungos Brothers Blues Band u Galženici

U četvrtak 24.veljače u Domu kulture Galženica od 20 sati Velikogoričani će moći uživati u glazbi Mungos Brothers Blues Banda, jednog od najvažnijih predstavnika blues scene u Velikoj Gorici. Ulaz je slobodan!

Band iza sebe ima četiri studijska i jedan album uživo, te je od svog osnutka 1982. godine svirao u većini klubova diljem zemlje, a dobro je poznat i u inozemstvu zahvaljujući nastupima na svim važnijim blues festivalima.

Osim što je svojim djelovanjem utjecao na formiranje glazbenog ukusa generacija velikogoričana, Band je također educirao velik broj danas poznatih glazbenika, od kojih će se najnovije mlade glazbene snage pridružiti Mungosima na ovotjednom koncertu.

Uz sadašnju postavu MBBB –a, koju čine Dražen Mišerić – Mungos (vokal, gitara); Igor Mikulčić – Iggy (gitara); Ladislav Slunjski – Laci (bubnjevi) i Miroslav Giljanović – Fix (bass), na nastupu će se predstaviti i mladi glazbenici: Jurica Barta (gitara), Matej Peranić (gitara), Vedran Klarić (gitara), Hrvoje Jančetić (gitara), Franko Perić (gitara), Hrvoje Jurković (bass), Iva Pranjković (gitara), Borna Lang (gitara) i Juraj Pernar (bas).


Komentari
16.04.2011 - pero
malo je bendova koji tak dugo postoje...svaka cast decki! sjecam vas se jos sa NAVIS-a
05.03.2011 - Lovro
Mungos care!!!
05.03.2011 - Kornelije
Bilo je odlično! Svakako ponovite u skoroj budućnosti!
01.03.2011 - mbbb
Hvala svima koji su došli,nadamo se da ste uživali u svirci Mungos Brothers Blues Band
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife