20.08.2010

Moj Grad, moj klub

HNk Gorica dobio je novi identitet, koji je u obliku novog grba i dresova predstavljen na press konferenciji. Grbom dominiraju crna i crvena  boja, a kako i sam predsjednik kluba kaže Nenad Črnko, želja je uprave HNK Gorice i bila povezivanje i sinergija s Gradom Velikom Goricom.

U tom smislu je predstavljen novi slogan „Moj grad, moj klub“. – I upravo pod okriljem te rečenice želimo rasti i izrasti u prvenstveno ozbiljan sportski kolektiv, ruku pod ruku sa svim žiteljima grada Velike Gorice i na ponos čitave regije - istaknuo je Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorice.

Inače, HNK Gorica je nastao na temeljima NK Radnika, a nakon dugih 16 godina „sušnog perioda“, u samo godinu dana rada HNK Gorica je postala drugoligaš, a cilj Uprave kluba je da u sljedećem razdoblju klub bude na stabilnim drugoligaškim nogama.

20100820.jpg

Uvjete za to imaju i u samom ŠRC-u koji je uređen sredstvima grada – od promjene krovišta na upravnoj zgradi do postavljanje stolica na zapadnoj tribini, farbanja zapadne i istočne tribine, a kako je na predstavljanju istaknuo zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec Grad će i dalje podržavati napore HNK Gorice i stajat će iza kluba kao što je to bilo i prethodnih godinu dana.

- Grad takve veličine zaslužuje imati jednog stabilnog drugoligaša i Grad klubu daje punu podršku. Jasno, podršku ima i 18 ostalih klubova s našeg područja koji će uspostavom ove nogometne hijerarhije imati koristi u sportu – zaključio je Kolarec. Uz Grad podršku HNK Gorici daje i Udruga navijača – HNK Gorica „Šljakeri“ koji će zasigurno biti dvanaesti igrač kluba.Komentari
21.08.2010 - franc
Bravo dečeci samo tak! od kat je Ervin i hadeze došel na vlast sve ide na bolje. palec gore za hadezejce
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO