23.11.2010

Mladi šljakeri pomeli konkurenciju

Mladi velikogorički kuglači, točnije juniori i mlađi juniori, pomeli su gotovo svu konkurenciju na Pojedinačnom prvenstvu regije centar za 2011.godinu, koje je održano u Zagrebu i Zaprešiću, a završilo je ovog vikenda.

U kategoriji mlađih juniora U-18 mladi «šljakeri», u konkurenciji od 25 igrača odnijeli su sve što su mogli odnijeti. Prvo mjesto osvojio je Josip Kramer, drugo Karlo Milinković, dok su na trećem i šestom mjestu završili također njihovi klupski kolege Matej Gajić Bukljaš, odnosno Luka Popovčić.

U kategoriji juniora U-23 prvo mjesto odnio je 23-godišnji Matija Mance iz Grmoščice. Dečki s Radnika ponovno odlični Josip Kramer, Karlo Milinković, Ivan Bura, Matej Galić tim su redosljedom zauzeli drugo, treće, četvrto, i peto mjesto, dok je Luka Popovčić završio na 9.mjestu.
Čestitke igračima!


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport