01.02.2011

Mladež darivala Centar za odgoj i obrazovanje

Mladež HDZ-a Velike Gorice, razveselila je humanitarnom akcijom štićenike Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladih sa poteškoćama u razvoju doniravši im laptop, poklon-pakete sa slatkišima i društvenim igrama i bon u vrijednosti 2500 kuna koji će Centru pomoći pri nabavi potrebnog namještaja.

- Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladih jedna je od najvažnijih ustanova u našem gradu koja se brine za više od stotinu štićenika kojima je pomoć potrebna i ova naša humanitarna donacija samo je jedna u nizu ovom Centru. Ovom donacijom želimo pokazati da briga i pomoć za naše najmlađe nema alternativu - istaknuo je Ervin Kolarec, nacionalni dopredsjednik Mladeži.

Akciji su se uz domaćine pridružili i predstavnici Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini, Ante Topalović, zamjenik predsjednice Mladeži i Josip Bilaver, glavni tajnik Mladeži.

- Humanitarno djelovanje i pomoć onima kojima je najpotrebnija, kako na nacionalnoj razini tako i na lokalnoj razini, u fokusu je djelovanja Mladeži HDZ-a - zaključio je Topalović.

U subotu, 29. siječnja,  nacionalno predsjedništvo na čelu sa predsjednicom Mladeži HDZ-a Martinom Banić održalo je sjednicu u Velikoj Gorici na kojoj se raspravljalo o aktualnim temama.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.