15.02.2011

Mladen Grdović u Srcu

Veliki zabavljač, miljenik Dalmacije, showman i estradna zvijezda - pjevač Mladen Grdović, ovoga će petka gostovati u Disco clubu Srce!

Na velikome koncertu legenda hrvatske estrade otpjevat će hitove iz 30 godina duge karijere koju su obilježile pjesme Evo mene moji ljudi, Dalmatinac sam, Za ljubav ja dao bih sve, Nije u šoldima sve, Bolje živim nego ministar i druge.

Osim što ga vole ljudi željni dobre veselice u obožavaju ga i mediji čije stranice posvećene zabavi, kao i televizijske minute showbiz magazina, redovito puni svojim nepodopštinama. Hoće li nas s njima obradovati i u Velikoj Gorici vidjet ćemo već ovaj petak!

Karte u pretprodaji po cijeni od 40 kuna možete nabaviti u kafićima kod Rojca, Avigor, Vivas`s bar, Herc i Lotus dok na dan koncerta će biti u prodaji po cijeni od 60 kuna.

VGdanas portal na koncert Mladena Grdovića u Disco clubu Srce vodi pet čitatelja koji nam pošalju svoje podatke na email adresu nagrade@vgdanas.hr. Prvih pet osvaja po jednu ulaznicu za koncert.Komentari
17.02.2011 - Maja
Jel se to netko zajebava s urodnikovim nickom ili je gazda srca povuko karte :))
17.02.2011 - Urebnik
Ispričavam se na pogrešci Antonija, Sara, Aleksandra, Valentina i Maja NEIDU na Grdovića Provjerite mejlove.
17.02.2011 - šime
jeli to u sklopu akcije "cuga je tuga"
15.02.2011 - urednik
Antonija, Sara, Aleksandra, Valentina i Maja idu na Grdovića. Provjerite mejlove.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife