01.07.2010

Ministar uprave: Beus želi raspustiti Vijeće

Goran Beus Richenbergh, sazivanjem devete sjednice Gradskog vijeća za 27. srpnja, ukazuje očitu namjeru izazivanja uvjeta koji bi mogli dovesti do raspuštanja Vijeća, mišljenje je to Davorina Mlakara, ministra uprave. On se pisanim putem očitovao na dopis gradonačelnika Dražena Barišića.


Podsjetimo, 11 od 28 vijećnika Gradskog vijeća od predsjednika Beusa Richenbergha zatražilo je da se sjednica sazove za 2. lipnja, no on je devetu sjednicu sazvao u zadnji tren, jer 28. srpnja istječe zakonski rok od tri mjeseca unutar kojeg se sjednica mora održati ili će se raspustiti Vijeće. Na toj bi sjednici HDZ-ova koalicija s deceovcima trebala preuzeti većinu u Vijeću.


- Nitko me iz Ministarstva ništa nije pitao da bi mogao doznati koje su moje namjere. Zaključujem da su se oslonili na kristalnu kuglu - rekao je Beus Richenbergh.


izvor: Večernji listKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati