11.02.2010

Milijun kuna za turističke projekte


Zagrebačka županija i u ovoj godini nastavlja s poticanjem i financiranjem mnogobrojnih programa i projekta s ciljem obogaćivanja turističke ponude i pozicioniranja Zagrebačke županije kao atraktivne turističke destinacije. Tako je danas raspisan milijun kuna vrijedan natječaj za dodjelu bespovratnih financijskih potpora za 2010. godinu za organiziranje manifestacija na području županije, koje potiču razvitak turističke djelatnosti. Natječaj je otvoren do 10. ožujka 2010. godine.

Uz popunjen prijavni obrazac za natječaj, obavezno je priložiti program, organizacijski i financijski plan manifestacije s podacima o organizatoru i suorganizatorima, temi manifestacije i podrobnijim prikazom i argumentacijom okolnosti koje utječu na vrednovanje same manifestacije.

Inače, Zagrebačka županija je u ovoj godini za turizam osigurala više od 3 milijuna kuna. Uz milijun kuna predviđenih za organizaciju manifestacija, isti iznos osiguran je i za razvojne projekte u turizmu. Turističke agencije će se subvencionirati s 300.000 kuna, za Turističku zajednicu Zagrebačke županije predviđeno je 700.000 kuna, dok je za edukaciju u turizmu osigurano 60.000 kuna.

zagrebacka-zupanija.hr


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati