24.09.2010

Mensa sutra testira inteligenciju u V.Gorici

Imate li hrabrosti provjeriti koliki vam je IQ u subotu to možete učiniti i u Velikoj Gorici. Povodom sutrašnjeg Dana inteligencije Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije u nekoliko gradova uključujući po prvi puta i Veliku Goricu.

Testiranja u našem gradu biti će u prostorijama Veleučilišta Velika Gorica s terminima u 10, 11, 12 i 13 sati. Cijena testiranja je 75 kuna i plaća se na licu mjesta, a potrebno je sa sobom ponijeti osobni dokument sa slikom (osobna, putovnica). Testirati mogu pristupiti samo osobe starije od 14 godina koje se nisu testirale unazad zadnje dvije godine.

Rezultat testiranja je privatan podatak i dobit ćete ga poštom kroz mjesec dana, a spadate li u 2% najinteligentnijih na svijetu u pismu će biti i poziv za pristupanje u Mensu.

Mensa je međunarodna organizacija sa samo jednim uvjetom za članstvo - rezultatom na standardiziranom IQ testu višim od 98% ukupne populacije.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati