13.02.2011

Mel Camino ima novi web

Velikogorička grupa Mel Camino izbacila je svoju novu internetsku stranicu na kojoj možete pratiti aktivnosti ovoga benda.

Podupiratelji Mel Camina, i oni koji će to tek postati, na adresi www.melcamino.com mogu saznati više o bendu i njegovim članovima, poslušati pjesma s njihova albuma Kapadokija izdanog lani, ali i pratiti Majsecov dnevnik koji vodi vokal i kantautor Mel Camina.

S već spomenutim gospodinom prošle smo godine napravili intervju koji možete pročitati ovdje, a iz kojega možete saznati da je Mel Camino jedan cool band. Nama na VGdanas portalu važno je da promoviramo naše domaće snage, pa i Vi slobodno provjerite što to nudi i radi Mel Camino.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife