21.09.2009

Megablast


Plesni klub Megablast kao višestruki državni, europski i svjetski prvaci nude vam i u Velikoj Gorici plesnu edukaciju mladih i onih koji se tako osjećaju.


U sklopu kluba možete odabrati neke od programa i stilova plesanja kao što su: hip-hop, break dance, show dance, electric boogie, ritmika, jazz dance, balet i suvremeni dance, te posebni hip-hop za roditelje. Polaznici su podijeljeni u nekoliko grupa ovisno o dobi; dječja grupa namijenjena je djeci od 4 do 11 godina, nešto starija skupina od 12 do 15 su juniori, seniori su svi oni od 16 godina na dalje, a za roditelje je predviđena već spomenuta posebna hip-hop grupa.


Klub Megablast je jedan od najtrofejnijih plesnih klubova u Hrvatskoj, pa se tako i polaznici kluba u Velikoj Gorici i sami ponose brojnim nagradama i priznanjima u svim grupama.  Za članove velikogoričkog kluba treninzi se održavaju na tri lokacije: u Umjetničkoj školi „Franje Lučića“, na Stadionu NK „Radnik“ u Plavom salonu i u Srednjoj školi Velika Gorica.


Kontakt informacije možete naći na internetskim stranicama kluba: www.megablast.hr


Komentari
21.09.2009 - ivan
Cura je bolja od lika! :P
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati