12.08.2010

Međunarodni dan mladih

Povodom Međunarodnog dana mladih, kojeg je Svjetska konferencija ministarstva za mlade proglasila za danas, 12. kolovoza, Savjet mladih Grada Velike Gorice želi svim mladima da današanji dan provedu u znaku dijaloga i međusobnog razumijevanja.

Da nam ta misao bude vodilja, ne samo danas već tijekom čitave godine te da zajedničkim snagama utremo put u zajedničku budućnost - budućnost punu svijetla, ispunjenih nada i razumijevanja.

mladi.jpg

12. kolovoza 2010. godine, na Međunarodni dan mladih počinje Godina mladih pod sloganom "Dijalog i razumijevanje". Mreža mladih Hrvatske i Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti zajednički će obilježiti Dan mladih i Godinu mladih brojnim aktivnostima, a s ciljem podizanja kvalitete života mladih tijekom ove godine te iniciranja važnih diskusija i promjena za mlade u Hrvatskoj. Ovogodišnji međunarodni slogan za Međunarodnu godinu mladih je Our year, our voice! (Naša godina, naš glas!)

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladih, Savjet mladih Grada Velike Gorice i VGdanas, svim mladima upućuje iskrene čestitke.


Komentari
16.08.2010 - zmazani
čestitke my ass
14.08.2010 - ...
Program za mlade i jest jedno veliko ništa. Hrpa copy-paste trkeljanja bez konkretne vrijednosti.
14.08.2010 - ...
za "..." 1. krades mi nick.. 2. gradski celnici ni neznaju sto je program za mlade! na jednoj sjednici GV je Kos to pokazao!!
13.08.2010 - ...
za grad koji ima gradski program djelovanja za mlade jedna čestitka nije dovoljan znak obilježavanja tog dana
12.08.2010 - amarkulin
Što je "Svjetska konferencija ministarstva za mlade". Međunarodni dan mladih proglasila je Opća skupština UN-a. On 18 December 2009, the United Nations General Assembly adopted a resolution A/RES/64/134 proclaiming the year commencing on 12 August 2010 as the International Year of Youth: Dialogue and Mutual Understanding.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati