22.06.2010

Mediji o premijeri Aladina

Scena Gorica angažiranjem Luke Nižetića za svoju novu predstava "Aladin i čarobna svjetiljka" napravila si je odličnu reklamu. Mediji su popratili njegov prvi kazališni nastup, a posve očekivano mnogi su više izvjestili tko se sve pojavio na premijeri nego kakva je sama predstava.

Dnevnik HRT-a (početak 20min 10 sec) svoju reportažu posvetio je samoj predstavi i razgovoru s glumcima o radu na njoj. Središnje vijesti NovaTV i RTL-a nisu popratile premijeru, ali su novinari ovih medijskih kuća pripremili reportaže za svoje emisije. NovaTV još nije emitirala reportažu, a Exkluziv RTL-a pozabavio se poznatim licima koja su se pojavila na premijeri, odnosno o nedostatku istih.

Jutarnji list prenosi prije poznate informacije o predstavi, Večernji list sutra donosi članak o premijeri, a 24 Sata svoju priču vrti oko detalja iz same premijere kada je Luki Nižetiću zakazao mikrofon. Kako se snašao u svojoj prvoj predstavi i kakva su očekivanja o novim nastupima donosi i Slobodna Dalmacija.

Na tportalu i indexu možete pogledati nekoliko fotografija iz same predstave, te slike poznatih osoba koje su došli dati podrški svojim kolegama. Net.hr-u srž članka je što je obukla Lana Jurčević, a Zagrebancija
donosi kratak razgovor s Lukom Nižetićem o premijernoj izvedbi.
Komentari
23.06.2010 - tuzna sova
napokon da je velika gorica u medijima a da nije crna kronika
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati