04.01.2011

Malonogometni kup okupio 78 momčadi

Devetnaestu godinu za redom HVIDRA V.Gorica organizira tradicionalni nogometni turnir koji započinje danas u 16h u dvorani srednjih škola.

Na turniru čiji nagradni fond iznosi 80 000 kuna natjecat će se 78 momčadi u dvije kategorije, seniori i veterani, koje će svakodnevno odmjeravati snage do kraja ovog tjedna. Slijedi kratak odmor, a završni dio turnira odigrat će se 15. i 16. siječnja. Za taj vikend će se odigrati i pokoja egzibicijska utakmica, no još vam ne možemo otkriti o čemu je točno riječ.

Iako je prošle godine uvedeno natjecanje za mlađe igrače dobne skupine U-18, ono ove godine neće biti održano zbog nedovoljnog interesa momčadi. «Žao mi je jer smo osmislili jedan sportski program u ovo zimsko doba za mladež da se maknu malo s ulice, i iz kuća, a prijavilo se svega dvije momčadi.» izjavio je Slaven Tolić koordinator ovog natjecanja.

«S odazivom veterana i seniora, ostali smo na prošlogodišnjoj razini, i kao organizatori smo zadovoljni,  štoviše jer u zagrebačkoj regiji jako opada broj sudionika na sličnim turnirima.» kaže Tolić, te poziva sve Velikogoričane da svojom prisutnošću pridonesu jednoj dobroj atmosferi u dvorani.

Svečano otvorenje započinje u 16h, a prva utakmica odigrat će se u 17h. Ulaznice na utakmice su simboličnih 10 kuna i vrijede za cijeli dan, dok je za djecu ulaz besplatan.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 22. listopada u Novskoj u 15,30 sati.
NK LIBERTAS - NK UDARNIK

U nedjelju, 23. listopada u 15,30 sati.
NK POLET - HNŠK MOSLAVINA
NK GRADIĆI - NK PONIKVE
U subotu, 22. listopada u 15 sati.
NK KLAS - NK MRACLIN
NK LUKAVEC - NK NAFTAŠ IVANIĆ

U nedjelju, 23. listopada u 15 sati.
NK STRMEC - HNK GORICA II
NK LADUČ - NK LOMNICA
U subotu, 22. listopada u 15 sati.
SLOGA - TUROPOLJE
SAVA - B. JELAČIĆ (V)

U nedjelju, 23. listopada u 15 sati.
TUROPOLJAC - BUNA
B. JELAČIĆ - VATROGASAC
DINAMO HIDREL - LONJA
BRCKO - MEŠTRICA
U nedjelju, 23. listopada u Obrezini u 15 sati.
NK MLADOST - NK GRANIČAR (K)

u nedjelju, 23. listopada u Svetoj Nedelji u 18 sati.
ŽRK SLOGA - ŽRK UDARNIK 
U nedjelju, 23. listopada u Dubrovniku.
OK DUBROVNIK - ŽOK AZENA
U subotu, 22. listopada u Zagrebu u 20,45 sati.
OK CROATIA - OK GORICA