11.05.2010

M.Delač druga u Varaždinu


Monika Delač atletičarka iz Maraton kluba "Velika Gorica" izborila je drugo mjesto na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore/ke, koje je u nedjelju 9.5. održano na atletskom stadionu Sloboda u Varaždinu i tako potvrdila naslov viceprvakinje Hrvatske koje je stekla prošle godine u Puli.

Ove je godine Monika istrčala utrku na 3000 m u vremenu 10:32,38 što joj je osobni rekord i vrijeme bolje za više od 31 sekundu u odnosu na prošlogodišnje prvenstvo. Na ovogodišnjem natjecanju bila je vrlo oštra konkurencija između 14 najboljih atletičarki iz cijele Hrvatske. Ispred Monike, koja je vodila utrku do svega 60 m prije cilja, u finišu je uspijela stići prva Leonora Ravlić iz Hajduka - Split (10:29,36), a treća je bila Paula Konopka iz Marsonie - Slavonski Brod (10:33,76).

Ukupno gledajući bio je to uspješan dan za Velikogoričku atletiku uzimajući u obzir i prvo mjesto Dine Bošnjaka (3000 m) te treće mjesto Martina Masneca (800 m) iz susjednog AK Velika Gorica.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati