26.02.2011

Lutkarska predstava IBM-a

Nedjeljno poslijepodne, još uvijek prehladno za šetnje gradom, sa svojim najmlađima možete iskoristiti za posjet još jednoj lutkarskoj predstavi koja gostuje u našemu gradu. Sutra, s početkom u 17 sati, u Domu kulture Galženica možete pogledati predstavu "Kako je krokodil Marko pronašao dom" u izvedbi Lutkarske scene IBM.

Mali krokodil Marko odlučio je otići iz močvare i potražiti svoj novi dom, ljepši i zanimljiviji. Nakon niza peripetija u džungli, sukoba i stradavanja, došao je do zaključka da je njegov dom ipak najbolji! Poučna priča, s mnogo maštovitih lutaka koju izvode Željko Šestić, Dubravka Šunjić - Vujović i Ksenija Gregurić.


Komentari
27.02.2011 - jura
30 kn je obično
27.02.2011 - james bond
kolko je upad ?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a