12.05.2010

Luka Nižetić u novoj predstavi Scene Gorica


Splitski pjevač dobio je glavnu ulogu u kazališnoj predstavi Scene Gorica “Aladin i čarobna svjetiljka” u kojoj će glumiti uz Anu Karić i Anu Vilenicu. U predstavi će biti puno plesa i pjesme, što leži Lukinu senzibilitetu.


Nakon pet godina uspješne glazbene karijere Luka Nižetić spreman je za novi profesionalni izazov. Naime, 26-godišnji splitski pjevač odlučio je okušati se i u glumi, i to ni manje ni više nego u glavnoj ulozi Aladina u predstavi “Aladin i čarobna svjetiljka” koja će premijerno biti prikazana sredinom lipnja u kazalištu Scena Gorica u Velikoj Gorici. Luka je ovih dana započeo i prve probe, a u glumačkom se svijetu, kaže, snašao kao riba u vodi.


lukanizetic.jpg


– Atmosfera na probama toliko je opuštena da se ne osjećam napeto i nervozno, što bi možda bilo normalno s obzirom na to da mi je ovo prva uloga u životu. Naprotiv, toliko uživam u svemu da jedva čekam premijeru – otkrio nam je glazbenik u kojemu je talent za glumu prepoznala glumica Senka Bulić, voditeljica Scene Gorica na čiji je poziv došao na audiciju. Svoju prvu ulogu Luka će odigrati u društvu glumačkih legendi, Ane Karić, koja glumi njegovu majku, i Borisa Buzančića, koji mu glumi oca, dok je rola Aladinove djevojke Elemedine pripala Ani Vilenici.


– Ako me publika dobro prihvati, ne odbacujem ideju da nastavim glumiti – kaže novopečeni glumac koji je oduševljen i tekstom predstave koji potpisuje Enes Kišević, dok je za režiju zadužen Matko Brljević.  No, izlet u glumačke vode Luku neće udaljiti od njegove prve ljubavi, glazbe. U vrijeme kad je predviđena premijera predstave izaći će i njegov prvi live album “Luka Nižetić – live ‘09”. Uskoro će snimiti i videospot za singl “Otkad ljubim te” u režiji Mare Milin, a danas će u Biogradu na koncertu “Najbolje od Porina” s Vannom otpjevati pjesmu “Da ti nisam bila dovoljna”.


Omiljena slatkica s domaćih ekrana Ana Vilenica u predstavi će glumiti Aladinovu djevojku Elemedinu. Bit će joj to prvi angažman nakon serije “Dolina sunca”, a novom projektu veseli se ponajprije zbog predivnog teksta koji je, kaže Ana, kao stvoren za priče za laku noć.
– Volim bajke, stoga sam ovu ulogu prihvatila s posebnim guštom – ističe simpatična glumica koja u partneru Luki Nižetiću vidi popriličan glumački potencijal.


– Luka jako brzo sve hvata i svi mu maksimalno pomažemo da svoju prvu ulogu odradi što bolje – priča Ana koja će u ulozi orijentalne ljepotice i zaplesati. Pobjednica showa “Zvijezde pjevaju” priprema se i za druge projekte pa tako ovo ljeto u Zagrebu počinje snimati film radnog naslova “Dječje carstvo” u režiji Branka Ivande, a u predstavi “Mrav dobra srca” riječke kazališne radionice Malik i sama će se okušati kao redateljica. Omiljena slatkica s domaćih ekrana Ana Vilenica u predstavi će glumiti Aladinovu djevojku Elemedinu. Bit će joj to prvi angažman nakon serije “Dolina sunca”, a novom projektu veseli se ponajprije zbog predivnog teksta koji je, kaže Ana, kao stvoren za priče za laku noć.


izvor: vecernjilist.hrKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati