30.05.2009

Loto ludnica


U subotu, 30. svibnja, očekuje nas izvlačenje rekordnog Jackpot-a  „Super sedmice“  Hrvatske lutrije u iznosu od 26 milijuna kuna.

Kakva je ludnica govori nam samo da se cijeli sustav uplata Hrvatske lutrije jutros srušio zbog velikog broja uplata. Ponovno je proradio, ali i dalje ima zastoja. Hrvatska lutrija ove je godine podijelila 9 Jackpot-ova u iznosu od 35 milijuna kuna, pa je i vrijeme da jedan dođe u Goricu. Posljednji Jackpot u Veliku Goricu, u iznosu od 6,5 milijuna kuna,  stigao je daleke veljače 2008. godine.Milijunaši čekaju u redu
(teta u prugastoj majci kupuje kruh)

Uplate se vrše do 17.30 h, a izvlačenje je u 19.15 h. Ukoliko mislite da imate dobitnu kombinaciju, jednu od 15 milijuna mogućih, trk do uplatnog mjesta. Sretnom poslovnicom smatra se ona na Autobusnom kolodvoru u Velikoj Gorici, ali zanimljivo je da su jackpot dobitke ostvarili uglavnom usputni prolaznici, tj. putnici, a ne Velikogoričani – kažu u Hrvatskoj lutriji.

 

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.