05.12.2009

Lopovluku nigdje kraja nema


Nesvakidašnja predstava Kazališta slijepih i slabovidnih Novi životoduševila je, nažalost prečesto tek polu popunjenu, dvoranu Kina Gorica.


Predstava „Lopovluku nigdje kraja nema“ bazirana je na razbijanju predrasuda našeg društva pa su tako slijepi i slabovidni glumci uspjeli ismijati sve probleme i stereotipne figure našeg društva.


Govoreći o predrasudama glumci su na izrazito zabavan i direktan način uspjeli pretresti sve od korumpiranih političara, sitnih lopova, glupih plavuša, živčanih tajnica, napornih novinara pa do vlastitog hendikepa.


Gromoglasni pljesak bio je apsolutno zaslužen, kao i pokoja suza koju su dirnuti posjetitelji pustili možda čak prepoznavši sebe u ulozi onih koji stereotipima vjeruju bez razmišljanja.


predstavaslijepih.jpg

Predstavu izvode glumci Kazališta slijepih i slabovidnih osoba "Novi život"


mp
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati