01.02.2011

Laburisti: Potpišite pismo za ostavku Vlade

"Temeljem mojih prava zajamčenih Ustavom Republike Hrvatske, svojom voljom i bez ikakvih pritisaka ZAHTIJEVAM da podnesete ostavku, jer ste u sedam godina vladanja Hrvatsku doveli do bankrota, radnike pretvorili u roblje, nezaposlene učinili očajnima, umirovljenike pretvorili u sirotinju i sve nas odveli u dužničko ropstvo" - tekst je pisma na koje vas Hrvatski laburisti pozivaju da stavite svoj potpis.

Danas je i u Velikoj Gorici krenula nacionalna akcija laburista "Pišite Vladi - ostavka" s kojom ova stranka poziva građane da pošalju poruku Vladi Republike Hrvatske u kojoj traže njenu ostavku. Akcija će trajati okvirno do 15. veljače.

- Smatramo da je vrijeme da građani preuzmu stvar u svoje ruke. Cilj akcije je da pošalju jasnu poruku Vladi, a to je da je vrijeme da odu - kaže Anes Šuvalić iz velikogoričkog ogranka Hrvatskih laburista.

laburisti.jpg

U Velikoj Gorici pismo možete potpisati na Trgu Stjepana Radića ponedjeljkom i utorkom od 14 do 18, subotom od 10 do 14 sati te na Tržnom centru srijedom, petkom i subotom od 9 do 13 sati. Za podršku akciji ne treba OIB niti osobna iskaznica već samo vaš potpis na pismo koje će Hrvatski laburisti poslati na adresu hrvatske Vlade.


Komentari
03.02.2011 - grga čvarak
HNS je narančastu boju oteo DC-u. samo lopovi
01.02.2011 - Endsieg
hehehe dobar komentar :D
01.02.2011 - cool232
pa Lesar je ex Hns valjda je narancastu dobio za otpremninu!!
01.02.2011 - Endsieg
opa, oteli su HNS-ovcima njihovu narančastu! kad Odisej popizdi... :D
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.