08.11.2010

Kurilovčani zasukali rukave

Želja da uljepšaju Kurilovec natjerala je članove Etno udruge Kurilovec da se u subotnje jutro okupe kod Vatrogasnog doma u Kurilovcu i prionu poslu uljepšavanja krajolika.

etnokuriloveccvijece.jpg

Ispred "gasilane" oko podneva cvjetna niknula je rondela - cvijetni otok, cvijeće je bilo posađeno i uslijedili su završni radovi, a to znači da je rondelu trebalo obložiti starom ciglom, te poravnati okoliš.

- Ovakvim manjim akcijama Udruga namjerava ne samo uljepšati javnu površinu, već i dati primjer sumještanima kako bi ih potaknuli na uređenje svoje gradske četvrti - kaže predjednica udruge Ana Plehinger.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.