18.03.2011

Kup Hrvatske u akrobatskom rock n rollu u Gorici

Akrobatski rock'n'roll klub Gorica u subotu organizira turnir u akrobatskom rock'n'roll-u „KUP Republike Hrvatske, Velika Gorica 2011.“

Prednatjecanja počinju u 12 sati, malo finale je u 16 sati kada i nastupaju klupska najtrofejnije formacije ROCK MUSTRE I UNIQUE, dok će završnica biti u 19 sati. Na natjecanju se očekuje šest stotina natjecatelja iz cijele Hrvatske i oko 500 posjetitelja koji će, uz vedri ritam i akrobacije od kojih zastaje dah, bodriti natjecatelje.

- Na osnovu prijavljenih 617 natjecatelja ovo će biti najbrojnije organizirani turnir u akrobatskom rock'n'roll-u u Hrvatskoj u zadnjih deset godina. Ovo je dokaz da je akrobatski rock'n'roll perspektivan sport čiji broj natjecatelja raste iz dana u dan - kažu u klubu.

Dakle sve počinje u 12 sati, najbolje plesače ćemo vidjeti u 19 sati u velikom finalu, a ulaz je 30 kuna.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati