19.01.2011

Krivotvorenom osobnom u banku po 15 000 eura kredita

U poslovnici Erste banke u V.Gorici policija je u ponedjeljak uhitila D.K. (46) koji je pokušao podići kredit od 15 000 eura na krivotvorenu osobnu iskaznicu.

Privedeni 46-godišnjak je sam izradio krivotvorenu osobnu iskaznicu u koju je umetnuo svoju fotografiju s ciljem da preko nje podigne kredit. Krivotvorenu osobnu je ranije iskoristio kod javnog bilježnika kod potpisa dokumentacije potrebne za podizanje kredita, a policija ga je dočekala u banci kada je htio preuzeti 15 000 eura odobrenog kredita.

Prevarant, od prije poznat policiji radi krivotvorenja i prijevara, prijavljen je zbog počinjenja kaznenog djela krivotvorenja isprava, ovjerovljavanja neistinitog sadržaja i kaznenog djela prijevare u pokušaju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Komentari
19.01.2011 - vito
on je mislio banku zaebat!?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.