05.01.2011

Krenuo Kup HVIDR-a 2011

Turnir HVIDRA 2011 otvoren je jučer devetnaesti put za redom. U dvorani srednjih škola okupljenim ljubiteljima športa i natjecateljima na samom početku obratio se Slavko Tolić u ime udruge, te nakon himne pozvao sve da minutom šutnje odaju počast svim preminulima braniteljima. Prisutne je u ime grada pozdravio i dogradonačelnik Ervin Kolarec, te je poželio sreću igračima otvorivši potom prvu utakmicu počasnim udarcem.

hvidra2.jpg
Zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec otvorio je 19. malonogometni turnir u organizaciji HVIDR-e

 - S odazivom veterana i seniora, ostali smo na prošlogodišnjoj razini, i kao organizatori smo zadovoljni,  štoviše jer u zagrebačkoj regiji jako opada broj sudionika na sličnim turnirima - rekao nam je Tolić, te poziva sve Velikogoričane da svojom prisutnošću pridonesu jednoj dobroj atmosferi u dvorani.

Prvi ove godine, u kategoriji seniora, na parket su istrčali momčadi Auto tim instalacije Pisačić i Izgradnja Markulin u 17h, u kojoj su potonji bili bolji, te su odnijeli minimalnu pobjedu. No, to je bio tek početak jer do kraja dana odigralo se još sedam utakmica, i donosimo vam sve rezultate:
 
AUTO TIM INSTALACIJE PISAČIĆ
– IZGRADNJA MARKULIN 1:0
CB LAV – ELEKTROINSTALACIJE NOVOSEL 1:4
CB MONTANA – BOTINEC UNITED ZAGREB 6:2
LENGA – MERCATOR 4:2
VG AUTO – SVETA MATI SLOBODE (0:0) 3:2
UDRUGA CER DERVENTA – CB FRIENDIS 2:5
IVAC NIKOL – ELEKTRO TEAM MADISON CAFFE 6:1
TRGOVINA ALDI – AQUAMONT 6:2

hvidra1.jpg
Na tribinama se našlo i nešto navijača koji bodre gotovo 80 ekipa koje igraju na turniru

Ni danas neće biti ništa manje nogometa. Od 17h započinju utakmice u dvorani srednjih škola, na rasporedu od 9 utakmica tri su veteranske, a njih šest je seniorskih, pa pozivamo sve zainteresirane da dođu i podrže domaće momčadi. Ulaz je 10 kuna.

Svakoga dana na VGdanas portalu možete pratiti raspored utakmica koji ćemo nadopunjavati s rezultatima, a krajem vikenda ćemo znati koje ekipe su ušle u završnicu koja se igra 15. i 16. siječnja.


Komentari
05.01.2011 - musper
IVAC NIKOL – ELEKTRO TEAM MADISON CAFFE 6:1 definitivno najbolja tekma
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO