26.01.2011

Kreće Književni Salon

Od sutra i u našemu gradu kreću književne večeri Knjižare VBZ pod nazivom Književni Salon. Prvi Salon održat će se u četvrtak 27.sječnja s početkom u 18 sati, a adresa je lokacija VBZ knjižare u Zagrebačkoj 33.

Književne večeri će se održavati jednom mjesečno, a u sklopu prve gostovat će devet velikogoričkih autora i to Željka Cvetković, Nada Mihoković Kumrić, Mirjana Marković, Rene Matoušek (u interpretaciji Vlaste Zaloker), Đurđa Parać, Božidar Prosenjak, Veronika Prvonožec, Slavica Sarkotić i Ljerka Varga.

Glazbeni gosti su Mungos Brothers Blues Band, a ulaz je slobodan.
 
VBZ knjižare ovim putem odlučile su pokloniti dvije knjige: PUKI NACIONALE Dražena Stjepandića i KAKO USPAVATI DIJETE BEZ PLAKANJA – Elizabeth Pantley. Knjige se mogu podići u VBZu, a da bi ih osvojili javite nam se na email adresu nagrade@vgdanas.hr.


Komentari
26.01.2011 - urednik 1
Knjige su dobile Ljerka i Tea. Provjerite mejlove.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

Zadnje objavljeno

Utorak - 06.12.2016 Side Project u Galženici
Ponedjeljak - 05.12.2016 Moderna "bajka" Scene Gorica