08.11.2010

Kongo - srce tame

Pogledajte kako izgleda život u zemlji u kojoj je posljednjih 15 godina građanski rat odnio 6 milijuna života. Istok Konga jedno je od najopasnijih mjesta na svijetu. Upoznajte život ljudi, njihove običaje, političku situaciju i život jednog hrabrog misionara, fra Ilije Barišića, kroz predavanje, video isječke i izložbu fotografija.

miroaščić.jpg
Novinar, snimatelj i reporter HTV-a Miro Aščić prenijet će svoje viđenje ratom osiromašenog Konga

Predavanje "Kongo - srce tame" i otvorenje izložbe fotografija održat će se sutra, u utorak 9.11., s početkom u 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu.

Više o životu i preživljavanju u Kongu, a kratko i o susjednim državama Ugandi i Ruandi, reći će vam svjetski putnici i putopisci Hrvoje Ivančić i Miro Aščić. Ulaz je slobodan.


Komentari
08.11.2010 - vgusrcu
ovo zvuči dovoljno zanimljivo da se pogleda
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati