18.02.2010

Koncert učenika Umjetničke škole


Večeras će u dvorani Galženica s početkom u 19.30 sati koncert održati učenici Umjetničke škole Franje Lučića i to učenici flaute, trube i klarineta.

Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga niz godina organizira Natjecanje učenika glazbe i plesa iz cijele Hrvatske, nastavljajući time desetljećima dugu tradiciju glazbenih i plesnih natjecanja na ovim prostorima. Učenici Umjetničke škole Franje Lučića u Natjecanju sudjeluju redovito, pa je tako i ove godine. Ovom će se prigodom goričkoj publici u sklopu svojih priprema za Natjecanje predstaviti učenici flaute, trube i klarineta. Ulaz je slobodan.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati